Logo
Bel: 078-6177656

Knikarmschermen

Zonwering moet niet alleen effectief zijn, maar heeft in veel gevallen ook een representatieve functie. En dat geldt heus niet alleen voor horecabedrijven en de voorgevels van woningen. Voor wie een groot oppervlak aan zonwering na gebruik vrijwel onzichtbaar wil opbergen, vormen de knikarmschermen dan ook een ideale oplossing. Faas Zonwering heeft ruime ervaring met het monteren van knikarmschermen in Drechtsteden als Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht.

knikarmschermen

 

Maak kennis met de Solution

De absolute topper onder de terrasschermen is de Solution. Op alle onderdelen gooit dit knikarmscherm hoge ogen. De vier meter uitval is bijvoorbeeld al een uniek element. Met dit scherm voorziet u een flink aantal vierkante meters op een stijlvolle manier van een verkoelende schaduw.

 

De robuuste vormgeving van de Solution leent zich prima voor gevels en terrassen. Dit knikarmscherm rolt u op met een handmatige bediending, een elektrische schakelaar of draadloos met een afstandsbediening. De gesloten cassette is niet alleen een sieraad aan uw gevel, maar voorkomt dat uw scherm waterschade oploopt. Bij uw keuze uit ruim honderd doeken is het ook mogelijk om een volant te bestellen.

 

Ook voor andere soorten zonwering

Hoe mooi en praktisch knikarmschermen ook zijn, ze passen niet bij elk pand. Daarom hebben wij een grote catalogus met o.a. uitvalschermen en screens. Ook voor binnenshuis biedt Faas Zonwering handige oplossingen, waaronder jaloezieën en rolgordijnen. Bekijkt u op uw gemak de foto’s op deze website, lees over de specificaties en neem gerust contact op voor meer informatie. U bereikt ons op tel. 078-6177656.

 

Onderhoud en reparatie

Knikarmschermen en andere soorten buitenzonwering zijn goed voorbereid op het Nederlandse klimaat. Toch zullen ze op den duur te lijden krijgen van het vocht en de zonneschijn. Daarnaast bestaan ze uit bewegende delen, bediening en een doek. Om de levensduur van dit totaalpakket te verlengen, komt een monteur van Faas Zonwering met plezier bij u langs voor onderhoud en, indien nodig, reparatie. Met gunstige tarieven en een werkschema dat zich aan het uwe aanpast, zijn wij een prettige partner voor alles op het gebied van zonwering.