Logo
Bel: 078-6177656

Lamellenlamellen

Wilt u het directe zonlicht op uw meubilair weren? Heeft u last van weerspiegelingen in de computerschermen? Heeft u liever wat minder inkijk? Voor particulier en zakelijk gebruik vormen lamellen een veelzijdige oplossing. Deze raambekleding en zonwering in één is fraai en veelzijdig. Ook schuin oplopende ramen bekleedt u hier mee.

Door bij Faas Zonwering te kopen, weet u dat u een kwaliteitsproduct in huis haalt. Daarbij geniet u onpartijdig advies en een royale garantieperiode. Dan is uw keuze snel gemaakt, nietwaar? Lees snel verder voor meer informatie over uw nieuwe lamellen.

 

Alle vormen en maten

Met de lamellen uit onze collectie kunt u werkelijk alle kanten uit; de combinatiemogelijkheden zijn schijnbaar oneindig. De laatste keer dat we telden, waren er maar liefst 500 unieke uitvoeringen denkbaar. Ten eerste heeft u de keuze uit allerlei materialen voor de lamellen: aluminium, kunststof of textiel. Vervolgens kiest u een breedte: 52 mm., 70 mm. of 89 mm. en 127 mm. En bij kunststof lamellen kan ook nog eens een keuze worden gemaakt tussen rechte en gebogen lamellen. En laten we de belangrijkste optie niet vergeten: kies uit tientallen kleuren. Ja, het is ook mogelijk om meerdere kleuren in één lamelsysteem met elkaar te combineren!

 

Ook voor buiten

Er zijn allerlei alternatieven te bedenken voor lamellen. Afhankelijk van de ‘look’ die u wilt creëren, zijn deze de moeite van het overwegen waard. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de welbekende jaloezieën, die u ook alle kleuren van de regio kunt meegeven. Of waarom zou u niet eens naar oplossingen voor uw exterieur kijken? Met screens houdt u de felste zonnestralen buiten de deur (of het raam) maar kunt u nog wel naar buiten kijken. Klikt u gerust eens rond op deze site voor meer informatie.

 

Zonwering: Drechtsteden

Faas Zonwering is regionaal actief. De Drechtsteden vormen ons belangrijkste werkterrein. Of uw verenigingsgebouw in Sliedrecht, uw woning in Ridderkerk of uw kantoor in Papendrecht nu lamellen nodig heeft, wij zijn voor toepassingen op zowel zakelijk als particulier gebied uw partner. Meer weten of liever meteen een afspraak maken? Wij staan u met plezier te woord. Ons telefoonnummer tijdens kantooruren is tel. 078-6177656.