Logo
Bel: 078-6177656

Onderhoud van zonwering

foto 2Hoe zuinig u ook met uw zonwering omgaat, uw rolluiken of screens krijgen vroeg of laat met slijtage te maken. De schermen bestaan immers uit bewegende delen die, in het geval van buitenzonwering, het hele jaar door aan de elementen worden blootgesteld. Zelfs de beste merken vertonen na verloop van tijd slijtage. Gelukkig kunnen wij maatregelen nemen om de levensduur van uw zonwering te verlengen.

De eerste oplossing is preventief van aard: regelmatig onderhoud van zonneschermen als markiezen houdt ze in topvorm. Ze scharnieren beter, vouwen makkelijker in en beter uit. Bij een onderhoudsbeurt hoort natuurlijk ook het schoonmaken van uw zonnescherm. Zo ziet het scherm er stukken beter uit en behoudt uw pand een frisse aanblik. Voor zowel particulieren als bedrijven loont het dan ook om een onderhoudscontract af te sluiten. Bij Faas Zonwering kan dat.

 

 

 

Ook voor reparatie

Een tweede maatregel waarmee u de aankoop van nieuwe zonwering voorkomt is de reparatie van uw scherm. Vaak hoeft er maar een klein onderdeel vervangen te worden om uw zonwering een nieuw leven te bieden. Door het scherm te laten repareren bespaart u honderden tot duizenden euro’s. Het is moeilijk om daar nee tegen te zeggen!

Met vele jaren ervaring in de verkoop en het onderhoud van zonweringen, zijn wij een logisch adres voor reparatie van uw zonnescherm. In goed overleg met u prikken wij een datum en tijdstip waarop een monteur bij u langskomt voor het onderhoud of de reparatie. Ook voor scholen & verzorgingstehuizen.

 

Neem contact op

Ons werkgebied wordt gevormd door de Drechtsteden. Met andere woorden: als u uit Papendrecht, Alblasserdam of zelfs Zevenbergen komt, zijn wij uw reparateurs. Dus waar wacht u nog op? Bel ons op het onderstaande nummer om een afspraak te maken.

Het is daarnaast goed mogelijk dat u vragen of opmerkingen over uw zonwering hebt en deze aan ons voor wilt leggen. Wij staan u met plezier te woord. U bereikt ons op tel. 078-6177656.