Logo
Bel: 078-6177656

Rolluiken

Weinig zonweringen beschikken over zoveel unieke eigenschappen als rolluiken. Zij vormen één van de oudste vormen van zonwering. Waar ze in het Middellandse Zeegebied volop in gebruik zijn, moeten de Drechtsteden nog warm lopen. Wat Faas Zonwering betreft komt daar snel verandering in. Lees snel verder om te ontdekken wat de vele voordelen van rolluiken zijn.

rolluiken

 

Inbraak werend en verduisterend

Rolluiken sluiten een raam, deur of winkelpui hermetisch af. Dit heeft tot gevolg dat er geen licht naar binnenkomt. Zo krijgen bijvoorbeeld kleine kinderen voldoende slaap, ook als het zonnetje al vrolijk aan de hemel staat.

 

Een ander voordeel van de volledige afsluiting is het feit dat u er ongenode gasten mee afschrikt. Een ruitje intikken of een breekijzer achter de deur steken is namelijk niet langer mogelijk. Zo zijn gesloten rolluiken ook inbraakwerend. Geen wonder dat niet alleen particulieren maar ook ondernemers (winkeliers en horecabazen) de voordelen van rolluiken in beginnen te zien. Samengevat geven rolluiken een veilig gevoel.

 

De beste zonwering

Rolluiken vormen misschien wel de beste zonwering die verkrijgbaar is. Aan de buitenkant van het pand houden ze de zomerse warmte tegen, terwijl u er ’s winters het warmteverlies —en dus uw stookkosten—mee beperkt.

Door de unieke betrouwbare koppelingen zijn grotere breedtes bij rolluiken geen enkele probleem. De esthetisch fraaie kast heeft een afgeschuinde of ronde vorm; u kiest het model dat het beste bij uw smaak aansluit. De nylon borstels staan garant voor het geruisloos op en neer gaan van het solide pantser.

 

Actief in de regio Dordrecht

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u geïnteresseerd bent in rolluiken. Woont u in één van de Drechtsteden, zoals Dordrecht, Sliedrecht en Papendrecht, dan zijn wij uw logische partner. Niet alleen monteren, onderhouden en repareren wij rolluiken, ook geven wij vrijblijvend advies. Wenst u meer informatie of wilt u liever meteen een afspraak maken? U bereikt ons tijdens kantooruren op tel. 078-6177656.