Jaloezieën

Fraaie zonwering

Bent u op zoek naar een fraaie zonwering voor gebruik binnenshuis? Jaloezieën zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Op deze pagina geven wij u een voorproefje van onze catalogus. U leest meer over jaloezieën voor particulier en zakelijk gebruik en u vindt hier onze contactgegevens. Wij kijken er nu al naar uit u van dienst te zijn.

Jaloezieen

Hoogwaardige kwaliteit

Net als meubilair en lampen dient uw raambekleding lang mee te gaan. Als specialisten in zonwering staan wij erop alleen de allerbeste kwaliteit te leveren. Zo houden wij niet alleen onze reputatie hoog, maar voorzien wij onze klanten ook van producten waar ze nog vele jaren plezier van kunnen hebben. Bevalt deze aanpak u, dan bent u op de juiste website terecht gekomen. Lees verder om te zien wat u van ons kunt verwachten.

Onze jaloezieën zijn van hoogwaardige kwaliteit wat niet alleen betekent dat ze tegen een stootje kunnen, maar ook dat de bediening vloeiend loopt. U heeft keuze uit allerlei lamelbreedtes: 16 mm., 25 mm., 35 mm., 50 mm. en 70 mm.

Vele modellen en kleuren

Prettig om te weten is dat al onze horizontale jaloezieën in meer dan 250 verschillende kleuren en designs verkrijgbaar zijn. Op die manier passen ze in elk interieur thuis, of het nu een kantoor is, een speelkamer voor de kinderen of een ontspannende woonkamer. U bepaalt zelf welk model en welke kleur het beste bij uw interieur past. Maar eerst wilt u wellicht een keuze maken uit het materiaal: hout is bijzonder populair, maar ook aluminium is een tijdloze optie.

Diverse kleuren

De aluminium lamellen van de jaloezieën leveren wij in full-colour, terwijl de bijbehorende onderdelen kleur-gecorrigeerd worden geleverd: de boven- en onderlijst, de koorden en andere elementen. Helemaal leuk is dat u kunt spelen met verschillende kleuren. U kiest dan eerst een basiskleur en bepaalt vervolgens waar precies lamellen van andere kleuren in de jaloezieën komen. Ook voor bijzondere modellen –ronde vormen, driehoeken en vijfhoeken bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren deze in 25 mm. breedte. Bij elk model tuimelt u de lamellen in iedere gewenste stand. Ook is het mogelijk om twee apart bedienbare jaloezieën in een bovenbak te bestellen.

Uw partner in de Drechtsteden

Faas Zonwering is actief in de wijde omgeving van de Drechtsteden. Dit betekent dat wij niet alleen in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht, maar ook in ‘s-Gravendeel en Puttershoek langskomen voor montage en onderhoud van horizontale jaloezieën. Wilt u meer weten of wenst u een afspraak te maken? Dat gaat het makkelijkst telefonisch. Ons nummer is 078-6177656.