Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Wilt u de sfeer in uw woon- of kantoorruimte vergroten? Kies dan voor de warme, knusse uitstraling van houten jaloezieën. Dankzij de bestuurbare lichtinval is dit een aanvulling op ieder interieur. Bij Faas Zonwering voorzien we uw ruimte van zonwering op maat.

Jaloezieën Dordrecht
houten jaloezieën

Bepaal zelf de lichtinval

Houten jaloezieën filteren als het ware het daglicht waarbij de zon tussen de lamellen doorschijnt. Hierdoor kunt u zelf de lichtinval bepalen en spelen met de hoeveelheid licht in huis. Creëer ieder moment van de dag de gewenste lichtinval met behulp van de op maat gemaakt jaloezieën.

Natuurlijke uitstraling

Dankzij de natuurlijke materialen kunt u jaloezieën inpassen in ieder interieur. Modern ingericht of klassiek gestyled, met behulp van het hout krijgt het interieur een warme uitstraling. Het maakt de jaloezieën geschikt voor iedere woon- of kantoorruimte.

Jaloezieën van hout

Brede lamellen

De houten jaloezieën zijn ook verkrijgbaar met 65 mm lamellen. Deze speciale brede lamellen hebben de uitstraling van een shutter, waardoor u deze speciale luxe look in huis kunt halen zonder de voordelen van de jaloezieën te verliezen.

Op maat geproduceerd

Onze houten jaloezieën kunnen op maat gemaakt worden op basis van uw wensen. Deze worden met precisie en vakmanschap geproduceerd. Voor een optimale levensduur van de jaloezieën gebruiken we lindehout en abachi. Daarnaast maken we gebruik van een speciale lak waardoor de kleur van de lamellen niet verandert door het zonlicht.
houten jaloezieën dordrecht
houten jaloezieën

Houten jaloezieën in uw interieur

Bepaal uw eigen lichtinval en verwarm de ruimte met houten jaloezieën in uw eigen interieur. Wij kunnen u voorzien van een op maat gemaakte jaloezie die direct sfeer toevoegt aan uw woonkamer of kantoor. Voor alle mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen of bij ons langskomen. We adviseren u graag.

jaloezieën Dordrecht
Houten jaloezie