Horren

Houd insecten buiten met horren

Zonder insecten zou de wereld er heel anders uitzien, maar het liefst houden we ze weg uit ons interieur. Ze zoemen, stelen ons eten, kriebelen en steken. En omdat voorkomen beter dan genezen is, kunt u insecten het beste bij de ingang al tegenhouden. Maar hoe doet u dat? Hoe zorgt u ervoor dat er geen insecten uw huis betreden? Het antwoord leveren de horren van Faas Zonwering.

Horren

Makkelijk en veilig in gebruik

De horren uit onze collectie zijn niet zomaar horren. Wij leveren plissé-hordeuren met een groot gebruiksgemak. Zo bezitten ze een treklijst die niet uit zichzelf terugklapt, maar in elke gewenste stand blijft staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de lijst evenwijdig. Dit maakt de horren makkelijk en veilig in gebruik; zelfs voor kinderen.

De eenvoudige montage maakt het plaatsen van de horren een snelle klus. Meer weten over ons assortiment of meteen een afspraak maken? U bereikt ons tijdens werkdagen telefonisch op nummer 078-6177656.

Geen last meer van insecten

Dankzij de hordeuren en -ramen van Faas Zonwering hebben steeds minder mensen last van wespen, bijen, vliegen en muggen. Wij werken niet alleen in Dordrecht, maar ook in de directe omgeving. Hierbij moet u denken aan Drechtsteden als Alblasserdam en Sliedrecht.

Of het nu voor uw woning of voor het kantoor is, wij bieden het juiste formaat voor uw ramen en deuren. Onze prachtige horren zijn leverbaar in alle RAL-kleuren. De brede platte onderstrip voorkomt beschadigingen en is slechts 4 mm. hoog. Daar stapt u, in het geval van een deur-uitvoering, dus makkelijk overheen.

Unilux
Horren

Horren helpen tegen insecten maar ook tegen pollen!

Op warme, winderige dagen kunnen er miljoenen pollen in de lucht zweven. Als de pollen op het neusslijmvlies, de oogbollen of in de luchtwegen terecht komen, reageert je afweersysteem hierop en kun je de typische hooikoortsklachten krijgen.

Voor veel mensen zijn die klachten erg lastig en voor sommigen zelfs een handicap, als de klachten zo erg zijn, dat sporten, fietsen of zelfs alleen maar buiten lopen onmogelijk worden.

De meeste pollen zijn in de ochtend en avonden actief. Het is dan ook verstandig om op die momenten binnen te blijven. Maar als je toch wilt genieten van het lekkere weer of je huis wilt ventileren wordt je alsnog blootgesteld aan pollen en zaden.

Faaszonwering heeft een oplossing om deze buitenshuis te houden, een hordeur of raamhor met pollengaas. Informeer naar de mogelijkheden bij de verkoper bij u thuis of aan de telefoon.

Ook voor zonwering

Onze bedrijfsnaam zegt het al: wij zijn thuis in zonwering. Zowel voor uw gevel als voor uw interieur bieden wij slimme en decoratieve oplossingen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze knikarmschermen, plissé gordijnen of duettes. Voor elke type gebouw en elke smaak bieden wij de juiste producten. Daarnaast heeft u de keuze uit vele uitvoeringen, stoffen en kleuren. Bekijk snel de rest van deze site of bel ons voor meer informatie.

Unilux
Horren