Markiezen

Klassieke uitstraling

De klassieke uitstraling van dit type zonwering geeft meerwaarde aan zowel een modern pand als bestaande bouw. Markiezen zijn de zonneschermen bij uitstek voor horecagelegenheden, winkels en monumentale panden. Eigenlijk is deze lijst onuitputtelijk. En laten we niet vergeten dat een markies weergaloos staan aan de gevels van woningen.

markiezen
Markies

Klassieke vormen

Markiezen zijn direct herkenbaar door hun traditionele vormen. De markiezen in het brede assortiment van Faas Zonwering onderscheiden zich door de topkwaliteit afwerking. Hiermee bedoelen we kenmerken als de hardhouten kapconstructie en details zoals de fraaie, dubbele profielranden. De My Icon aluminium Markies combineert als enige markies het strakke uiterlijk van hout met de duurzaamheid van aluminium. Laten we niet vergeten dat markiezen ook nog eens extra effectief zijn doordat ze ook aan de zijkanten het zonlicht tegenhouden. Vooral wanneer de zon laag staat zult u hier dankbaar voor zijn.

Markies-opslag in de winter​

Wanneer uw keuze op een markies valt, bent u zich ervan bewust dat dit een investering voor de lange termijn is. Dan is het wel zo prettig als u er weinig onderhoud aan heeft. Faas verlengt de levensduur van uw markiezen met een handige service: winter-opslag. In de herfst halen we uw markiezen van de muur en in de lente zetten wij ze opnieuw vast. Zo blijft uw scherm optimaal in vorm tijdens de maanden waarop het niet wordt gebruikt.
Markiezen Faas Zonwering

Kies zelf de kleur

Het mag voor zich spreken dat de markiezen in onze catalogus in allerlei kleuren leverbaar zijn. Sterker nog: u heeft hier volledige vrijheid in. De kleur van de houten omkasting, de aluminium slagen, het koord en het doek laten wij helemaal aan u over. Indien gewenst voorzien wij u echter met plezier van advies op maat. Is daar een bezoek aan uw huis voor nodig, dan komen wij met plezier langs op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Wij zijn vooral actief in de regio Dordrecht, Sliedrecht en Alblasserdam. Maar eventueel kunnen  wij ook in omringende plaatsen langskomen.

Meer weten over andere buitenzonwering? U bereikt ons het snelst met een telefoontje: 078-6177656.