Knikarmschermen

Representatieve functie

Zonwering moet niet alleen effectief zijn, maar heeft in veel gevallen ook een representatieve functie. En dat geldt heus niet alleen voor horecabedrijven en de voorgevels van woningen. Voor wie een groot oppervlak aan zonwering na gebruik vrijwel onzichtbaar wil opbergen, vormen de knikarmschermen dan ook een ideale oplossing. Faas Zonwering heeft ruime ervaring met het monteren van knikarmschermen in Drechtsteden als Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht. 

klinkarmschermen
knikarmschermen

Altijd schaduw indien gewenst

Op een mooie zomerdag wil je naast een aangenaam binnenklimaat juist ook  buiten genoeg schaduw. Met een Knikarmterrasscherm creëert u zoveel  schaduw als u wilt, tot wel een breedte van 12 meter en een maximale uitval  van 3,5 meter. U kunt kiezen waar u op het terras gaat zitten. U zit altijd uit de zon. 

Onderhoud en reparatie

Knikarmschermen en andere soorten buitenzonwering zijn goed voorbereid op het Nederlandse klimaat. Toch zullen ze op den duur te lijden krijgen van het vocht en de zonneschijn. Daarnaast bestaan ze uit bewegende delen, bediening en een doek. Om de levensduur van dit totaalpakket te verlengen, komt een monteur van Faas Zonwering met plezier bij u langs voor onderhoud en, indien nodig, reparatie. Met gunstige tarieven en een werkschema dat zich aan het uwe aanpast, zijn wij een prettige partner voor alles op het gebied van zonwering.

Ook voor andere zonwering

Hoe mooi en praktisch knikarmschermen ook zijn, ze passen niet bij elk pand. Daarom hebben wij een grote catalogus met o.a. uitvalschermen en screens. Ook voor binnenshuis biedt Faas Zonwering handige oplossingen, waaronder jaloezieën en rolgordijnen. Bekijkt u op uw gemak de foto’s op deze website, lees over de specificaties en neem gerust contact op voor meer informatie. U bereikt ons op tel. 078-6177656.