Vouwgordijnen

Dim de felle stralen

We houden allemaal van de zon, maar soms is het nodig om die felle stralen iets te dimmen. Bijvoorbeeld wanneer u achter de computer zit. Ook kunt u af en toe behoefte aan privacy hebben. In al deze gevallen vervult binnenzonwering uw wensen. 

Op deze pagina maakt u kennis met één specifieke soort zonwering: vouwgordijnen. U ontdekt wat vouwgordijnen zo speciaal maakt en waarom wij de beste aanbieder zijn.

Nieuwste trends

Nauw aansluitend op de nieuwste trends biedt Faas Zonwering u een  smaakvolle collectie vouwgordijnen met een scala aan stoffen.  

Op maat gemaakt

Wie uit onze elegante collectie vouwgordijnen kiest, hoeft zich niet naar  standaardmodellen te schikken. In plaats van te kiezen uit een beperkt  aantal breedtematen, geeft u ons gewoon de gewenste afmetingen door.  Uw vouwgordijnen worden vervolgens perfect op maat gemaakt. Op die  manier zijn vouwgordijnen overal toe te passen. Hang ze achter het  grote raam van de woonkamer, in uw thuiskantoor of in de serre. 

Dankzij deze grote keuzevrijheid verfraait u uw interieur op uw eigen  manier.

vouwgordijnen
vouwgordijnen op maat

Baleinen

Onze elegante collectie vouwgordijnen wordt altijd geleverd met of zonder baleinen. Baleinen zijn ronde staafjes aan de achterzijde van het vouwgordijn, die op regelmatige afstand in het product zijn verwerkt om het vouwgordijn een strakker aanzicht te geven. Uw nieuwe vouwgordijn is leverbaar met één van twee mogelijke bedieningssystemen, namelijk ketting en elektrische bediening.

Ook voor buitenzonwering

Behalve voor screens en andere typen buitenzonwering, bent u bij ons aan het juiste adres voor zonwering die het exterieur van uw huis siert. Dit kan een goede optie zijn voor wie liever planten en fotolijstjes, om maar wat voorbeelden te noemen, op de vensterbank plaatst. Een screen is een praktische optie voor wie inkijk en zonneschijn wil tegengaan, terwijl een markies enige afstand tot het raam bewaart en u helpt een schaduwrijk terras voor uw gevel te creëren.

Niet alleen in Dordrecht

Faas Zonwering is actief in de wijde omgeving van Dordrecht. Zo adviseren, monteren en repareren wij ook in plaatsen als Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Alblasserdam. Kortom: wij werken in alle Drechtsteden. Graag komen wij ook bij u langs. Neemt u contact met ons op? U bereikt ons tijdens kantooruren op tel. 078-6177656.