Screens

De gulden middenweg

Zonder zonlicht was er geen leven op aarde. Maar tegelijkertijd kan zonlicht behoorlijk hinderlijk zijn. Dat geldt in de woonkamer, maar ook in kantoren waar de ogen toegeknepen moeten worden om nog wat op de computermonitoren te kunnen zien. Gelukkig bestaat er een gulden middenweg; screens waarmee u de voordelen van zonlicht geniet, maar geen last van de nadelen heeft.

We hebben het over screens. Deze zonwering is bijzonder praktisch en zit direct tegen de ramen aan. Dit levert een fraai effect op, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat er genoeg daglicht de ruimte binnen komt.

Screens Faas Zonwering
screens

De voordelen van screens

Bij uw keuze voor zonwering zult u kennismaken met verschillende soorten schermen: van knikarmschermen tot  markiezen. Elk type heeft zijn eigen karakteristieken en voordelen. We zetten de voordelen van screens eens duidelijk op een rijtje:

■      Mooi diffuus licht in de kamer

■      Ideaal voor kantoorruimte

■      Goed zicht van binnen naar buiten

■      Voorbijgangers zien niet wat er binnen gebeurt

■      Filtert het UV-licht waardoor meubels beschermd blijven

Heeft u moeite een knoop door te hakken? Faas Zonwering heeft jarenlange ervaring in het leveren en monteren van zonneschermen. Wij geven u advies op maat en bezoeken daarvoor, indien gewenst, uw woning of kantoor. Een belletje volstaat om ons in actie te krijgen. U bereikt ons op tel. 078-6177656.

Windvast en onderhoudsvrij

Indien u screens wilt ophangen op een winderige plaats, kiest u voor de windvaste uitvoering. Het vernuftige zip-screen blijft strak in zijn frame hangen zonder klapperende geluiden te veroorzaken. Dus laat de wind maar waaien en de zon maar schijnen! Wij leveren de windvaste Screenbox in de windvaste uitvoeringen 85, 95, 105 en 125 tot een breedte van maar liefst 5 meter. Optioneel zijn de geïntegreerde onderlat, die ideaal is in kleine ruimtes, en de erkerkoppeling.
screens op maat
screens zonwering

Ook voor binnenzonwering

Faas zonwering beschikt over facetlights, vouwgordijnen en rolgordijnen. Niet alle zonwering wordt aan de gevel geplaatst. Zo zijn jaloezieën een bekend voorbeeld van een zonnescherm dat binnenspands wordt toegepast. Faas Zonwering beschikt een grote catalogus aan zonweringen voor iedere situatie. Zowel voor een modern als een klassiek huis of kantoor is dit een fraaie en discrete zonwering.

Wij zijn actief in de regio Zwijndrecht/Papendrecht en horen graag van u. Meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op!