Over

Over Faas Zonwering: De specialist in binnen- en buitenzonwering

We kunnen niet zonder de zon: hij schenkt ons licht en warmte. Gelukkig kunt u met binnen- en buitenzonwering het directe licht, de  bijbehorende reflecties en een teveel aan hitte tegengaan. Naast praktisch kan zonwering ook bijzonder fraai zijn; het heeft een hoge  decoratieve waarde aan uw gevel of voegt kleur aan uw interieur toe. 

Faas Zonwering adviseert, levert en installeert zonwering. Hierbij  kunt u denken aan MySun voor buitenzonwering, Zonnelux voor binnenzonwering en Unilux voor hor(deur)ren. 

Met de doekencollecties van Swela, Dickson en Tibelly bereikt u  precies de uitstraling die bij de gevel van uw woning, kantoor of  terras past. 

Daarnaast zijn wij uw partner voor onderhoud en reparaties aan uw  zonwering. Onze volledig uitgeruste servicebus komt daarvoor met plezier voorrijden. In ons magazijn ligt een groot aantal nieuwe en  gebruikte onderdelen klaar, waaronder de betrouwbare en populaire  Somfy motoren voor automatische bediening. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Voordelen van Faas Zonwering

Wij zijn een bedrijf dat al langer dan 25 jaar bestaat. Door constant in te springen op nieuwe ontwikkelingen en dankzij uitstekende mond-tot-mondreclame zijn wij de logische keuze voor zonneschermen en raamdecoratie in de Drechtsteden en omgeving. Bij ons geniet u de volgende voordelen:

  • snelle plaatselijke service
  • gratis advies bij u thuis, desgewenst ook ’s avonds of op zaterdag
  • gratis meten en montage binnenzonwering
  • 5 jaar garantie op buitenzonwering
  • gespecialiseerd in moeilijk te bereiken ramen

Geen uitdaging is ons te groot. Geen wonder dat organisaties met grote gebouwen, zoals scholen, verzorgingstehuizen, kantoren en horecabedrijven, ons keer op keer weten te vinden. Wij hebben aandacht voor detail en laten de werkplek netjes en schoon achter. Bevalt deze aanpak u? Dan horen wij graag van u.