Buitenzonwering

Bent u op zoek naar zonwering voor buiten in uw eigen tuin in Dordrecht? Bij Faas Zonwering kunt u kiezen uit diverse systemen die de zon wanneer nodig kunnen dimmen of verminderen. Daarmee houdt u de zon buiten wanneer uw wilt en kunt u hem vrij spel geven wanneer gewenst. Kies zelf een geschikt zonweringsysteem of vraag om advies aan onze specialisten.

Wanneer kiest u voor buitenzonwering?

De zon is vaak een graag geziene gast in uw woning, hij brengt immers licht en warmte. Maar je kunt niet bepalen hoeveel licht er binnenkomt en in de zomer kan de warmte juist een storende factor zijn. In dat geval is buitenzonwering een uitstekende optie. U kunt het directe zonlicht, maar ook de reflecties en zelfs een teveel aan hitte tegengaan. Zo kunt u in de zomer een koel plekje opzoeken in de tuin en kunt u in de winter met laagstaande zon gewoon rustig bij het raam zitten zonder verblind te worden door de felle zon. Bovendien geeft het ook meer esthetische waarde aan uw gevel, want buitenzonwering versiert uw woning.

Diverse opties

Het buiten houden van de zon kan op verschillende manieren, afhankelijk van uw specifieke wensen. Zo kunt u bij Faas Zonwering kiezen voor screens, die het licht naar binnen laten maar de reflectie buiten houden en bovendien extra privacy bieden. Maar ook verschillende zonneschermen zijn mogelijk om schaduw te creëren in de zomer in uw eigen tuin. Daarnaast hebben we verschillende soorten markiezen, die een klassieke uitstraling geven aan uw winkel of bedrijfspand in Dordrecht. Om zelf de schaduw en de zon in de tuin te regelen kunt u ook een veranda aanschaffen om bijvoorbeeld het terras te overkappen. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Faas Zonwering.

Garantie en montage

Als u eenmaal heeft gekozen voor een zonweringsysteem voor buiten dan wilt u hier natuurlijk jaren van kunnen genieten. Faas Zonwering staat u daarom altijd bij en kan de montage van de zonwering voor u uit handen nemen. Zo komen we bij u in de omgeving van Dordrecht langs en plaatsen uw specifieke zonwering. Vervolgens krijgt u bij ons 5 jaar garantie op iedere buitenzonwering. Wanneer er in de tussentijd iets gebeurt komen we direct naar u toe om eventuele schade of slijtage te repareren. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in het plaatsen van buitenzonwering bij moeilijk te bereiken ramen. Voor iedere school, woning, kantoor of horecagelegenheid kunnen wij de zonwering regelen.

Buitenzonwering bestellen

Wilt u graag zonwering voor buiten en twijfelt u tussen de verschillende mogelijkheden? Onze specialisten bespreken graag de opties en geven u advies over het meest geschikte zonweringsysteem voor uw situatie. U kunt uw buitenzonwering direct bestellen bij Faas Zonwering. Voor meer informatie of vragen kunt nu altijd contact met ons opnemen.