Terrasoverkapping Dordrecht

  • Home
  • Terrasoverkapping Dordrecht

Zoekt u naar een geschikte terrasoverkapping voor uw woning of bedrijf in de omgeving van Dordrecht? Dan kunnen we u bij Faas Zonwering helpen aan diverse soorten terrasoverkappingen die u laten bepalen hoeveel zon u wilt in uw tuin of terras.

Wij zijn al jaren specialist in diverse typen zonwering en kunnen u adviseren over de meest geschikte variant voor uw specifieke wensen.

>>> Vraag naar de mogelijkheden

Soorten terrasoverkappingen

Er bestaan verschillende soorten terrasoverkappingen die vooral van elkaar te onderscheiden zijn op basis van het materiaal dat gebruikt wordt. Zo worden er doorgaans drie soorten terrasoverkappingen onderscheiden: hout, kunststof en aluminium.

Een houten terrasoverkapping heeft een zeer natuurlijke en authentieke uitstraling die eenvoudig te bewerken is. Hierbij is onderhoud wel belangrijk om de levensduur te verlengen. Kunststof overkappingen zijn daarentegen erg duurzaam en kunnen in diverse kleuren geleverd worden, waardoor het past bij verschillende stijlen.

De aluminium variant heeft eveneens niet veel onderhoud nodig en is een erg sterke variant overkapping. We bespreken graag welke soort het beste past bij jouw woning of bedrijfspand in Dordrecht.

Terrasoverkapping Dordrecht

Afwisseling van zon en schaduw

Wanneer het mooi weer is wilt u natuurlijk genieten van de zon in uw tuin. Maar waar er soms een perfecte balans tussen zon en schaduw is kan het soms ook wel eens fijn zijn om zelf de schaduw op te kunnen zoeken, bijvoorbeeld op een warme zomerdag. In dat geval biedt een terrasoverkapping van Faas Zonwering uitkomst.

Wij hebben bijvoorbeeld diverse veranda’s die een verrijking zijn voor uw tuin. Met behulp van bijvoorbeeld een Spazio heeft u zelf de controle over het afwisselen tussen zon en schaduw. Dit type buitenzonwering in de vorm van een pergola is een prachtige aanvulling op uw veranda in Dordrecht.

Particulier en zakelijk

Een terrasoverkapping is zowel voor particulieren als voor zakelijke doeleinden een uitstekende optie.

U kunt bijvoorbeeld het terras in uw tuin voorzien van een mooie constructie en aanvullen met een juiste type zonwering, zoals bijvoorbeeld een zonnescherm. Deze kunt u op diverse manieren laten installeren waardoor u zelf de zon en schaduwverdeling kunt bepalen.

Maar ook voor bedrijven kan een terrasoverkapping uitkomst bieden. Bijvoorbeeld voor horecagelegenheden die een terras van schaduw willen voorzien is een overkapping ideaal. Met behulp van een speciaal zonnescherm kunt u een oppervlakte tot wel 36 m2 bedekken. De systemen van Faas Zonwering zijn dus uitstekend geschikt voor zowel particulieren als bedrijven.

Dordrecht terrasoverkapping

Bestel nu uw terrasoverkapping

Wilt u graag meer controle over de schaduw in uw tuin of op uw terras? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een terrasoverkapping van Faas Zonwering. Wij leveren u graag een geschikte overkapping die past bij de stijl van uw woning of bedrijfspand in Dordrecht.

Maak direct een afspraak, dan komen we bij u langs om te zien wat voor soort overkapping het beste past. Voor meer informatie of vragen kunt u ook contact met ons opnemen.