Zonnescherm Dordrecht

Wilt u de zon buiten houden uit uw woning? Dan zijn zonneschermen van Faas Zonwering een uitstekende optie. Ze zijn effectief en geven uw gevel vaak ook een mooie uitstraling. Voor een zomers gevoel en een beetje schaduw kunt u het beste zonneschermen aan uw woning hangen in de omgeving van Dordrecht.

>>> Vraag naar de mogelijkheden

Representatieve zonneschermen

Zonwering voor buiten in uw woning of kantoorpand in de omgeving van Dordrecht kan u op verschillende manieren aanpakken.

U kunt een screen monteren of een markies ophangen, maar een klassieke en veelgebruikte variant is natuurlijk het zonnescherm. Niet in de laatste plaats omdat dit ook een representatieve uitstraling geeft aan het pand. Deze zonwering is te bevestigen aan zowel de voorgevel van uw woning of pand of in de tuin.

U kunt bij Faas Zonwering kiezen uit knikarmschermen, die na gebruik weer vrijwel onzichtbaar zijn op te bergen, en de klassieke uitvalschermen die worden uitgerold en op vrijwel ieder pand is toe te passen.

Zonnescherm Dordrecht

Keuze uit designs

Een van de kenmerken van de zonneschermen is de diversiteit in uitstraling. Naast de felle kleuren waar u uit kunt kiezen hebben we bij Faas Zonwering ook verschillende soorten designs. Ieder pand is uiteraard anders en dat vraagt ook om een passend scherm. Daarom hebben we zowel knikarmschermen als uitvalschermen in verschillende uitvoeringen.

U krijgt de keuze uit verschillende designs en chique vormen. Zo kunnen we altijd het oppervlak dat u wilt bedekken met zonwering tegen de zon beschermen. Bovendien hebben we speciale uitvoeringen voor plaatsingen op winderige plaatsen. Hiervoor hebben we wind- en stormvaste armen die het zonnescherm ook bij onstuimiger weer laten functioneren.

Topkwaliteit van de beste merken

Bij Faas Zonwering helpen we graag iedereen in de Drechtsteden aan de beste zonwering, zowel voor binnen als voor buiten.

Op het gebied van zonneschermen betekent dit dat we verschillende topmerken kunnen leveren. Voor een knikarmscherm hebben we producten van Solution in ons assortiment. Dit merk behoort tot de absolute top op het gebied van terrasoverkappingen en is vooral gespecialiseerd in grote schermen. Hiermee kunt u een flink oppervlak voorzien van verkoelende schaduw.

De bediening kan zowel handmatig, elektrisch of met een afstandsbediening worden gemonteerd en de cassette is waterdicht. Voor een uitvalscherm kunt u bij ons kiezen uit verschillende merken, zoals Carree, Balance of Select. Allen topmerken die kwaliteit zonneschermen leveren waar u lang van kunt profiteren.

Zonnescherm Dordrecht

Zonnescherm bij u in Dordrecht

Wilt u graag een zonnescherm bestellen voor aan uw woning of kantoorpand in de omgeving van Dordrecht? Faas Zonwering verzorgt de zonwering voor zowel binnen als buiten in alle Drechtsteden.

Voor meer informatie of vragen over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.