Duo-rolgordijnen

Precies de juiste lichtinval

De duo-rolgordijnen zijn een uniek product van het topmerk Zonnelux. Dit type binnenzonwering lijkt nog het meest op een rolgordijn. In plaats van één scherm, creëert u met het Duo-rolgordijnen twee schermen die met enige afstand van elkaar voor uw raam hangen. Met een degelijk kettingsysteem bedient u de prachtige, duurzame stoffen afzonderlijk van elkaar, waardoor u precies de lichtinval creëert die bij uw behoefte of gemoedstoestand past.

Toepassingen: rechte ramen

De duo-rolgordijnen is toe te passen in elke rechte-raamsituatie. Het bijzondere aan deze zonwering is dat u zelf twee dingen bepaalt: de mate van transparantie (inkijk) en de mate waarop u het zonlicht filtert. Zo creëert u een unieke balans tussen privacy en lichtinval, wat ideaal is voor de woonkamer, de slaapkamer of het thuiskantoor. Daarnaast heeft deze zonwering een hoge decoratieve waarde, die zowel aansluit bij moderne als romantische interieurs.

Duo rolgordijn Dordrecht
duo-rolgordijnen

Kies uw model

Zoals klanten van Faas Zonwering gewend zijn, bieden wij keuze uit verschillende modellen. Specifiek is het duo-rolgordijn verkrijgbaar in drie basismodellen, die we hieronder opsommen. Welk model in welke kleur past het beste bij uw interieur?

  • Model A wordt uitgevoerd in een ronde cassette. Deze raamdecoratie is verkrijgbaar in de kleuren wit, crème en aluminium.
  • Model B heeft geen ronde cassette, maar een montageprofiel. Het standaardmodel en de bijgeleverde ketting zijn wit, maar er bestaan ook andere opties: statig aluminium/grijs of fraai zwart.
  • Model C is de designuitvoering. Dit luxe systeem, dat over een metalen ketting of elektrische bediening beschikt, leveren wij in de RVS-kleur satin of in gepolijst aluminium.
    •  

Bediening

De modellen A en B worden standaard met een kunststof kettingsysteem geleverd. Met de ketting bedient u de verschillende lagen stof om tot de beste combinatie van lichtinval en transparantie te komen. Met onze koordgewichten geeft u deze zonwering een extra luxe uitstraling.
Duo rolgordijnen Dordrecht
Duo rolgordijnen op maat

Duo-rolgordijnen zelf bekijken

Het gedeeltelijk transparante karakter geeft Duorolgordijnen de aanblik van vitragegordijnen, maar het visuele effect is heel wat strakker. Wilt u meer weten of wenst u een afspraak te maken? Dat gaat het makkelijkst telefonisch. Ons nummer is 078-6177656.