Plissé

Veelzijdig, decoratief en functioneel

Of u nu zonwering voor buitenshuis of uw interieur zoekt, bij Faas Zonwering bent u aan het juiste adres. Plissé gordijn is een veelzijdig, decoratief en functionele raamdecoratie. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken in een plooibreedte van 20 en 32 mm. Het is mogelijk om twee stoffen (bijvoorbeeld transparant en verduisterende stof) in één product te plaatsen. De koorden van een plisségordijn lopen door de gaatjes van de geplisseerde stof en zijn zichtbaar en daardoor minder verduisterend dan een Duette® gordijn.

Plissé
plissé gordijnen

Top-down binnenzonwering

Dit type zonwering wordt in de meeste gevallen gekocht, omdat dit het enige systeem is met top down bediening. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. De top down bediening kan makkelijk verschoven worden waardoor deze zorgt voor een optimale privacy in combinatie met optimale lichtinval.

Weergaloos effect

De naam is ontleend aan het werkwoord plisseren, wat strak vouwen inhoudt. Wanneer u een plissé gordijn ziet, begrijpt u waar de naam vandaan komt. Het volstaat om te zeggen dat u met deze zonwering een weergaloos effect creëert. Geen wonder dat u ze op allerlei plekken vindt: in woningen, in serres en in kantoren.
Plissé gordijn
plissé dordrecht

Actief in de Drechtsteden

Faas Zonwering is actief in de Drechtsteden. Of u nu uit Sliedrecht, Zwijndrecht of Alblasserdam komt, wij zijn uw adres voor luxe en tegelijkertijd praktische zonwering. Ook voor onderhoud en reparatie zijn wij uw partner. Meer weten of meteen een afspraak maken? Ons telefoonnummer tijdens kantooruren is 078-6177656.