Veranda

Een veranda verbetert de kwaliteit van uw buitenleven. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet altijd in de schaduw wilt zitten. Op sommige dagen regelt de natuur zelf een prettige afwisseling tussen zon en schaduw. In de lente of in het najaar zijn er ook prachtige dagen waarop de zon niet zo fel is als in de zomer.

Om makkelijk te wisselen tussen zon en schaduw is de Spazio een handige oplossing. Deze zonwering in de vorm van een pergola is een prachtige aanvulling op uw veranda.

Veranda Faas Zonwering

Voor particulier en horeca

Zo’n heerlijke veranda is een prima idee voor een particulier huis. Overkap er een terras mee of zet het Serrola-model in voor het overkappen van een serre. De mogelijkheden zijn eindeloos. Om een ander voorbeeld te nemen: behalve het zonnescherm horizontaal te spannen, kunt u hem een bocht om trekken en op die manier ook aan de zijkant schaduw genieten. Ideaal wanneer de zon laag staat.

Ook ondernemers profiteren hiermee  van een flexibele zonwering, bijvoorbeeld om een horeca-terras van schaduw te voorzien. Het model Spazio is hier bij uitstek geschikt voor. Ook zonder pergola-opstelling werpt u met dit zonnescherm schaduw op een oppervlak tot wel 36 m2. Bedenk eens hoeveel tafels en stoelen er op zo’n gebied passen!

Ook voor binnenzonwering

Zonwering bestaat er in alle soorten en maten. Behalve voor uw veranda, bieden wij zonneschermen voor uw ramen en deuren. Voor bevestiging aan uw gevel, maar zeker ook voor toepassing binnenshuis. Bekijkt u gerust eens de voorbeelden en karakteristieken van onze Plissé en Dousse-gordijnen en de schitterende collectie lamellen. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Bel ons voor gratis en vrijblijvend advies. Zonwering is niet voor niets onze passie.

Actief in de Drechtsteden

Het werkgebied van Faas Zonwering strekt zich uit over de Drechtsteden. Of u nu in Hendrik-Ido-Ambacht woont, kantoor houdt in Zevenbergen of een project voor ons heeft in Zwijndrecht, wij staan voor u klaar. Indien gewenst komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan zelfs ‘s avonds of op zaterdag. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ons telefoonnummer is 078-6177656.