Buitenleven

Geniet het hele jaar door van uw tuin én uw terras

Buitenleven: Met een glazen schuifwand maakt u van uw terrasoverkapping letterlijk in een handomdraai een luxe tuinkamer en geniet u het hele jaar door van uw tuin én uw terras. U creëert als het ware een nieuwe plek in uw huis waar binnen en buiten samenkomen.

De glazen panelen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte- en breedtematen, kunnen in drie tot zes sporen lopen en hebben geen omlijsting; ze bieden daarom een onbelemmerd uitzicht op uw tuin. Daarnaast beschermt een glazen schuifwand ook tegen weer en wind. Zo geniet u, óók met minder mooi weer, van het ultieme buitengevoel.

Onze glazen schuifwanden zijn ook uitermate geschikt voor balkonbeglazing. Een glazen schuifwand op uw balkon zorgt ervoor dat u ook langer kan genieten van deze buitenruimte en tóch de vrijheid behoud om te kiezen u of de wanden open zet of dicht laat.

De glazen schuifwanden kunnen optioneel voorzien worden van additionele accessoires zoals plakhandgrepen, borstels en meenemers.

buitenleven faas zonwering
buitenleven

Aluminium terrasoverkappingen

Geniet extra van het buitenleven met een aluminium terrasoverkapping zorgt u voor een stijlvol verlengstuk van uw woning. Aluminium is bovendien zeer solide, goed bestand tegen alle weersomstandigheden en heeft weinig onderhoud nodig. Wij werken met hoogwaardig aluminium in drie kleuren: verkeerswit structuur (RAL9016), crème wit (RAL9001) en antraciet structuur (RAL7024). Daarnaast hebben we in ons assortiment tal van extra opties en accessoires, afhankelijk van uw smaak en voorkeuren.
Met een terrasoverkapping kunt u het hele jaar door genieten van extra ruimte en daardoor de ideale woon- en leefcomfort creëren.

Hardhouten terrasoverkappingen

Een luxe en exclusieve terrasoverkapping van gevingerlast gelamineerd tropisch hardhout met robuuste afmetingen, waardoor grote overspanningen op twee staanders mogelijk zijn. De horizontaal geplaatste liggers geven deze terrasoverkapping een unieke en luxe uitstraling. De terrasoverkapping wordt voor u op maat gemaakt en kan zowel aan uw huis als vrijstaand worden geplaatst. Tevens kunnen wij de kleur van de terrasoverkapping aanpassen naar uw wensen. U kunt dus niet alleen direct aan huis, maar ook in ieder andere plek in uw tuin comfortabel genieten. Voor de constructie van deze overkapping gebruiken wij uitsluitend duurzaam geproduceerd hardhout.
buitenleven bij Faas Zonwering