Houten jaloezieën in Dordrecht

  • Home
  • Houten jaloezieën in Dordrecht

Heeft u wel eens nagedacht over het ophangen van houten jaloezieën in uw woning in Dordrecht? Deze variant op de vaak geziene aluminium jaloezieën geeft het huis een hele andere sfeer.

Het is bovendien een zeer geschikte optie voor kantoorruimtes, waar u de lichtinval zelf kunt bepalen.

Voor houten jaloezieën in Dordrecht moet u bij Faas Zonwering zijn, de specialist in zowel binnen- als buitenzonwering.

houten jaloezieën dordrecht

Waarom houten jaloezieën?

Wanneer u graag zelf wilt bepalen hoe de lichtinval in uw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte is heeft u talloze keuzes. Van rolgordijnen tot rolluiken en van plisségordijnen tot lamellen. Maar houten jaloezieën geven u diverse voordelen. Zo zijn er talloze variaties mogelijk waardoor het toe te passen is binnen ieder interieur, zowel in woningen als in bedrijfspanden.

Daarnaast zijn de houten jaloezieën eenvoudig schoon te maken en blijven ze zo stofvrij. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen met een stofallergie.

Bovendien is deze zonwering voor binnenshuis erg duurzaam en gemakkelijk te bedienen én te monteren. Dit maakt het een uitstekende keuze voor iedere woning of kantoorruimte in Dordrecht en omgeving.

Hout vs. aluminium

Jaloezieën kunt u in verschillende soorten verkrijgen. Hierbij kunt u ook zelf het materiaal kiezen.

Bij Faas Zonwering uit Dordrecht zijn de jaloezieën verkrijgbaar in zowel hout als aluminium. Waar aluminium vaak gekozen wordt vanwege de lage kosten geven houten jaloezieën veel meer sfeer in huis. Het heeft in tegenstelling tot aluminium een goede akoestiek en geeft de ruimte een unieke look.

Bovendien zit er ook verschil in het uitzicht naar buiten. Aluminium jaloezieën zitten vaak korter op elkaar terwijl de afstand tussen de latjes bij hout vaak groter is waardoor je beter naar buiten kunt kijken en dus ook de lichtinval beter kan bepalen.

Wel is de aluminium variant makkelijker te hanteren in grotere ruimtes doordat houten jaloezieën een stuk meer gewicht met zich meebrengen.

Houten jaloezie

Jaloezieën op maat

Ieder huis is verschillend en dat maakt ook iedere zonwering anders. Bij Faas Zonwering begrijpen we dat als geen ander en kijken we graag naar de specifieke wensen die u heeft voor het ophangen van houten jaloezieën. Het moet passen binnen de sfeer van de kamer en natuurlijk aansluiten op de ramen die u heeft. Daarom kunt u bij ons zelf de regie in handen nemen en kiezen voor jaloezieën op maat.

U kunt de kleur uitkiezen, maar ook welk model het beste past. Het is ook mogelijk om twee apart bedienbare houten jaloezieën in één bovenbak te bestellen zodat ze afzonderlijk van elkaar zijn in te stellen. Alles om uw zonwering zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw wensen.

Houten jaloezieën bestellen

Wilt u een sfeervolle zonwering voor uw woning in de omgeving van Dordrecht? Dan heeft Faas Zonwering de ideale variant voor u. Met houten jaloezieën wordt het gezelliger in huis en kunt u zelf volledig bepalen hoeveel licht u binnenlaat. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Jaloezieën van hout