Logo
Bel: 078-6177656

Plissé & Duosséplisse1

Of u nu zonwering voor buitenshuis of uw interieur zoekt, bij Faas Zonwering bent u aan het juiste adres. Onze stokpaardjes zijn de gordijnen van Plissé & Duossé. Hoewel, gordijnen is misschien niet het juiste woord. Deze raambekleding en zonwering in één houdt het midden tussen jaloezieën en rolgordijnen.

 

Top-down binnenzonwering

Een Plissé & Duossé zonwering wordt in de meeste gevallen gekocht, omdat dit het enige systeem is met top down bediening. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven.  De top down bediening kan makkelijk verschoven worden waardoor deze zorgt voor een optimale privacy in combinatie met optimale lichtinval.

De naam is ontleend aan het werkwoord plisseren, wat strak vouwen inhoudt. Wanneer u een plissé gordijn ziet, begrijpt u waar de naam vandaan komt. Het volstaat om te zeggen dat u met deze zonwering een weergaloos effect creëert. Geen wonder dat u ze op allerlei plekken vindt: in villa’s, in serres, in kantoren en op advocatenkantoren. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Op deze pagina ontdekt u of Plissé & Duossé in uw interieur passen en welke mogelijkheden deze zonneschermen bieden.

 

Verschillende kleuren en stofsoortenplisse7

Met plisségordijnen haalt u in een oogwenk een warme sfeer in huis. Kies uit een strak gevouwen Plissé-doek of laat u verleiden door de zoete honinggraatstructuur van een Duette-doek. Ook bij deze zonwering geldt dat het kleurspectrum bijzonder breed is. Op die manier combineert u eenvoudig met de bestaande kleuren in uw interieur.

 

Het bijzondere van Plissé & Duossé is dat deze doeken aan allerlei vormen en hoeken aan te passen zijn. Heeft u een driehoekvormig raam in de serre, een patrijspoort in de keuken of een dakraam waar de zon iets te fel naar binnen schijnt? Met deze producten lost u het probleem snel en stijlvol op. Het is zelfs mogelijk om de doeken horizontaal op te hangen. Ook vindt u verduisteringsdoeken voor de slaapkamer in onze collectie.

 

Drechtsteden: ons werkgebied

Faas Zonwering is actief in de Drechtsteden. Of u nu uit Sliedrecht,
Zwijndrecht of Alblasserdam komt, wij zijn uw adres voor luxe en tegelijkertijd praktische zonwering. Ook voor onderhoud en reparatie zijn wij uw partner. Meer weten of meteen een afspraak maken? Ons telefoonnummer tijdens kantooruren is 078-6177656.