Duo rolgordijn Dordrecht

  • Home
  • Duo rolgordijn Dordrecht
Wilt u de lichtinval optimaal instellen bij u in Dordrecht? Dan is een duo rolgordijn een uitstekende keuze. Deze variant op een rolgordijn geeft u de volledige regie over het binnenkomende zonlicht. Bij Faas Zonwering kunt u kiezen uit divers duo rolgordijnen die we bij kunnen bevestigen in uw woning of kantoorruimte in Dordrecht.

Hoe werken duo rolgordijnen?

In tegenstelling tot een gewoon rolgordijn bestaat een duo rolgordijn uit twee schermen die met enige afstand van elkaar voor het raam hangen. U bedient via een kettingsysteem de stoffen afzonderlijk van elkaar waardoor u de lichtinval precies zo kunt instellen naar eigen wens. Naast lichtinval kunt u ook de mate van transparantie precies instellen en zo de inkijk in uw woning beperken. U kunt op deze manier een unieke balans creëren tussen privacy en lichtinval, wat deze variant rolgordijn uitermate geschikt maar voor uw slaapkamer of thuiskantoor in Dordrecht. U behoudt zelf volledig de controle en voegt bovendien nog iets toe aan de uitstraling van het pand.
Duo rolgordijn Dordrecht

Verschillende modellen

Bij Faas Zonwering kunt u kiezen uit verschillende modellen duo rolgordijnen met de keuze uit kleuren en uitvoering. Wij hanteren hierbij drie basismodellen. Het eerste model wordt uitgevoerd met een ronde cassette en is verkrijgbaar in wit, crème en aluminium. Het tweede model heeft in plaats van een cassette een montageprofiel, waarbij u de keuze heeft uit wit, aluminium en zwart.

Het laatste model is onze designuitvoering. Dit duo rolgordijn beschikt over een metalen ketting of elektrische bediening en kunt u bestellen in de RVS-kleur satin of in gepolijst aluminium. Genoeg keuzes dus voor een prachtig duo rolgordijn bij u in Dordrecht.

Diverse soorten zonwering

Duo rolgordijnen geven u de mogelijkheid om uw kamer zo licht of donker te maken als u zelf wilt. Bij Faas Zonwering hebben we de beschikking over talloze zonweringen die u hiervoor de mogelijkheid geven in Dordrecht. Afhankelijk van uw wensen op het gebied van interieur en specifieke bediening kunt u een geschikt systeem kiezen. Zo hebben we rolluikenjaloezieënplisségordijnen voor binnen in huis. We hebben ook buitenzonwering zoals een terrasoverkappingscreenzonnescherm en markies. U kunt altijd uw wensen met ons bespreken, dan geven wij u graag een advies op maat voor uw pand of woning in Dordrecht.
Duo rolgordijnen Dordrecht

Duo rolgordijnen bestellen

Wilt u graag duo rolgordijnen voor uw huis of kantoorpand in Dordrecht? Faas Zonwering zorgt voor de beste kwaliteit en geeft u de controle over de lichtinval en privacy van uw woon- of slaapkamer. U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie. We bespreken graag uw wensen om u van een geschikte zonwering te voorzien.