Hordeur Dordrecht

Wilt u graag insecten buitenhouden uit uw woning of bedrijfspand in Dordrecht? Met een hordeur kunt u eenvoudig en effectief voorkomen dat er ongewenste dieren binnen komen. Faas Zonwering heeft hiervoor speciale hordeuren die u helpen het probleem te voorkomen. Want zeker met insecten is voorkomen beter dan genezen.
Hordeur dordrecht

 

Insecten weren

Er zijn diverse insecten die voor overlast kunnen zorgen wanneer ze uw woonruimte betreden. Wespen, mieren en vliegen, ze kunnen erg vervelend zijn en ze zijn vaak lastig het huis uit te krijgen. Daarom is het belangrijk om ze bij de deur al te weren, zodat ze buiten blijven en u geen problemen in huis haalt.

Met behulp van een hordeur wordt voorkomen dat insecten door de deur naar binnen kunnen. Het sluit kieren en gaatjes af en houdt ongewenste bezoekers op deze manier buiten de deur. Zo heeft u geen last meer van insecten en kunt u de deur met een gerust hart opendoen, ook wanneer de vervelende beestjes in de buurt zijn.

Plissé-hordeur

Om insecten te weren kun je voor zowel ramen als deuren horren plaatsen. De speciale hordeur van Faas Zonwering is een zogeheten plissé-hordeur die vooral veel gebruiksgemak met zich mee brengt. De deur heeft namelijk een treklijst die in ieder gewenste stand blijft staan en dus niet uit zichzelf ineens terugklapt.

Zo kun je de deur zelf bedienen zonder dat je hem vast moet blijven houden. Dit komt door de stabilisatiekoorden die de lijst evenwijdig houdt. Hierdoor zijn onze hordeuren makkelijk maar ook erg veilig in gebruik, wat ze erg geschikt maar voor wanneer u bijvoorbeeld kinderen in huis hebt.

Horren Dordrecht

 

Passend formaat

Overal kunt u last krijgen van insecten die u liever niet binnen haalt, dit geldt voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Dankzij de verschillende formaten hordeuren kunnen wij iedere ruimte voorzien van een geschikte afsluiting. We vinden altijd wel een passend formaat zodat ook bijvoorbeeld uw kantoor insectenvrij blijft.

De montage van onze hordeuren is bovendien erg eenvoudig waardoor we dit snel voor u kunnen installeren. De hordeuren zijn in verschillende kleuren leverbaar en worden geleverd met een brede platte onderstrip die beschadigingen voorkomt. Hier kunt u bovendien makkelijk overheen stappen. Faas Zonwering zorgt ervoor dat u met gemak van de insecten weg blijft.

Hordeur laten installeren

Wilt u graag de insecten buiten de deur te houden? Schakel dan de hulp in van Faas Zonwering. Wij komen overal in de omgeving van Dordrecht bij u langs om het probleem te verhelpen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verschillende soorten binnen– en buitenzonwering, zoals markiezen, rolluiken, rolgordijnen en jaloezieën. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.