Markies Dordrecht

Wilt u graag zonwering met stijl voor uw pand in Dordrecht? Een markies is een klassiek type zonwering dat niet alleen de zon buiten houdt maar ook het aanzien van de gevel vergroot.

Bij Faas Zonwering kunt u terecht voor de meest uiteenlopende markiezen die u voorzien van aangename schaduw. Wij adviseren u graag over een geschikt model voor uw pand.

>>> Vraag naar de mogelijkheden

Markies Dordrecht

 

Klassieke markies tegen de zon

Markiezen zijn een klassieke vorm van buiten zonwering die al jaren gebruikt wordt voor onder andere horecagelegenheden, advocatenkantoren en scholen. Dit heeft alles te maken met de uitstraling die een markies met zich mee brengt.

De klassieke look matcht bij zowel de wat oudere panden als moderne bouw en geeft een herkenbaar beeld aan de gevel. Een markies is een zonnescherm dat bestaat uit een traditionele kap, vaak met profiel en verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren.

Het scherm houdt de zon tegen en geeft bijvoorbeeld uw terras of kantoorruimte de broodnodige schaduw in de warmere maanden van het jaar.

Variatie

Faas Zonwering levert al vele jaren diverse markiezen aan scholen en bedrijven in de omgeving van Dordrecht. Deze kwaliteitszonwering is verkrijgbaar in talloze varianten, waardoor we er altijd een kunnen leveren die past bij uw uitstraling.

U kunt zelf de kleur kiezen, niet alleen van het doek maar ook van de houten omkasting, de aluminium slagen en het koord. Twijfelt u of weet u niet zo goed wat past? Dan kunt u onze ervaren specialisten uiteraard om advies vragen. Hiervoor komen we graag bij u op bezoek in de regio Dordrecht om alles zorgvuldig te regelen.

Ook als u twijfelt tussen een markies en een ander type buiten zonwering zoals een zonnescherm, veranda of screen kunt u onze hulp inroepen.

markiezen dordrecht

Winteropslag

Een van de kenmerken van een markies is dat deze speciaal bedoeld is voor de zonnige maanden in de lente en de zomer. In de kou en met hevige wind kan een markies snel schade oplopen en dus kan de levensduur van de zonwering afnemen.

Om veelvuldig onderhoud te voorkomen kunt u bij Faas Zonwering kiezen voor een speciale winteropslag. Hierbij halen we in de herfst de markies van de gevel af en plaatsen we deze bij het begin van de lente weer terug. Zo blijven de schermen tijdens de wintermaanden bespaart van de heftige weersomstandigheden en kunt u nog vele jaren genieten van de kleurrijke zonwering aan uw gevel.

Bestel nu uw eigen markies

Wilt u graag een elegante en smaakvolle zonwering op uw gevel? Dan is een markies de beste keuze voor uw kantoorpand, horecagelegenheid of school. Ook voor particulieren is een markies natuurlijk een uitstekende mogelijkheid.

Faas Zonwering plaatst al jaren de meest diverse markiezen en helpt u graag aan een variant die past bij uw wensen. Wij komen bij u langs en installeren het systeem zorgvuldig.

Bestel dus nu direct uw eigen markies. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.