Rolluiken Dordrecht

Wilt u graag rolluiken laten plaatsen bij u in Dordrecht? Met behulp van deze zonwerende luiken bent u ervan verzekerd dat er geen licht meer binnenkomt.

Bij Faas Zonwering kunt u de beste kwaliteit rolluiken krijgen in de omgeving van Dordrecht. Wij plaatsen ze vakkundig voor de ramen van uw kantoorruimte of woning.

Rolluiken Dordrecht: Esthetisch en functioneel

Wanneer u kiest voor rolluiken haalt u naast een zeer functionele zonwering ook een esthetische variant in huis. U kunt de kast waarin de rolluiken worden geplaatst zelf selecteren en kiezen uit een afgeschuinde of ronde vorm, wat het beste past bij uw interieur en uw smaak. Bovendien zijn onze rolluiken voorzien van nylon borstels die zorgen dat het geheel geruisloos beweegt. Naast de bovengenoemde voordelen hebben de luiken nog een functioneel voordeel. Het houdt de warmte in de zomer goed buiten de deur en in de winter houdt het juist de warmte in huis, waardoor u bespaart op uw stookkosten.

Voordelen van rolluiken

Een van de meest opvallende kenmerken van een rolluik is dat het uw raam hermetisch afsluit. Er komt geen streepje licht meer door, wat het uitermate geschikt maakt als zonwering. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden in de slaapkamer van kleine kinderen, die zo rustig door kunnen slapen terwijl de zon al schijnt. Een ander groot voordeel van de hermetische afsluiting die u creëert is de inbraakpreventie. Het raam van uw woning of kantoorpand in Dordrecht wordt volledig afgesloten, waardoor het onmogelijk is om een raam in te tikken of een breekijzer achter de deur te zetten. Voor ieder pand in Dordrecht geven rolluiken daarom meer veiligheid en is het uitermate geschikt  voor ondernemers.
rolluik dordrecht

Onderhoud rolluiken

Ook al gaat u erg zuinig om met uw rolluiken, na een tijdje is het mogelijk dat er slijtage op de systemen komt. Aangezien de luiken bestaat uit bewegende delen kan na verloop van tijd enige vorm van slijtage vertonen.

Uiteraard kunt u dan bij Faas Zonwering terecht om de levensduur weer te verlengen met het juiste onderhoud. Zo kunnen we langskomen voor een onderhoudsbeurt of eventuele mankementen aanpakken. Dit geldt uiteraard ook voor buiten zonwering zoals een markies, screen of zonnescherm.

Ook bij deze systemen kunnen de bewegende onderdelen te maken krijgen met slijtage. Om zeker te zijn van een goed functionerende zonwering kunt u bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten.

Rolluiken bij u in Dordrecht

 

Wilt u graag de zon en ongewenste pottenkijkers en gasten buiten houden? Dan zijn de rolluiken van Faas Zonwering uitermate geschikt voor uw woning of kantoorpand in Dordrecht. Wij helpen u graag met het selecteren van een geschikt model, zowel qua afmetingen als qua uiterlijk. Voor meer informatie of vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

rolluiken zonwering faas